Anna Maria Have Holm


forfatter 

 
 

Viktoria er 16 år og mobbeoffer. Hun har blitt mobbet i årevis og til slutt sprekker det. Men når hun i desperasjon slår tilbake, er det hun som straffes, og ikke mobberne. Boken er en skildring av hvordan offeret opplever overgrep, og konsekvensene det kan ha for de involverte Viktoria blir mobbet av skolevenninnene, og når hun endelig slår tilbake, sparker og slår hun så hardt at mobberne blir varig skadd.

Dermed må vi følge Viktoria gjennom politiavhør, rettssak og fengsel, før hun gjennom rehabilitering og et nettverk av støttespillere til slutt klarer å tro på en lysere fremtid. Anna Maria Have Holm har en bakgrunn som kan minne om Viktorias

anmelderen i Bokilden.no triller 6 på terningen og skriver:

Romanen
Boka "Viktoria slår tilbake" handler om mobbing, overgrep og ungdom i fengsel. Men romanen omhandler ikke bare det triste i tilværelsen, den forteller også at det er håp likevel! Forfatteren har brukt hele 4 år på boka (som har fått det fengslende klengenavnet "Fengselsromanen"), og nå har "Fengselsromanen" endelig blitt en realitet... Boka er gitt ut på det lille forlaget Libretto. Aldersgrupper: Voksne og ungdom fra 12 år og oppover. På en skala fra 1 til 6 (der 1 er dårligst og 6 er best) gir jeg boka en 6'er... Dette er en "LØP OG KJØP" - bok som også egner seg for folk som ikke leser veldig mye!


Anna Maria Have Holm