Linda Utstøl

født 1990, fra Nes på Hedmark
gikk forfatterstudiet på Danvik 2009/2010
går nå forfatterstudiet i Bø

skriver dikt og noveller

Ultrafiolett stråling
 

Vi har andre ting å drive med enn å spise banansuppe med sjokolade til dessert. Jorda kaller. Kaller deg maktesløs og gir deg brokk. Snart spiser kanelbollene med melis opp huset ditt og du må bo på gata. Svømme fra dør til dør, i oppvarma basseng, i en ny istid. Saken er at det ikke spiller noen rolle hvor mange katter vi henger fra lyktestolper.

I Korea lyser de allikevel. At du slenger BHen din over dørhåndtaket betyr ikke at gjestene kommer til å bli. Livet er et tivoli med lamper og musikk. Politibilene kjører på bane med halene i taket, kræsjer inn i hverandre gang på gang på gang. Vi blir syke og må lage marsipan av mandlene våre, som vi selger på Ebay. Alle vil ha det som ligger på nett eller i nettingstrømper. Ikke vi.

Vi stjeler fra lekebutikker og hører på øresus. Jeg bor i en konkylie, men det er du som er føkkings handikappa. Har du ikke hørt det? Kjøp deg en grill! Kan det være så vanskelig!? Ikke alle troll har like lang svans som du har midt i trynet. Bønda er redde for å sveve ut fra høyhus og båter. Vi kan si at det ikke nytter, men hva om vi bytter hytter? Husk det, at frosker også har vinger.   

 

utsol

Linda Utstøls blog kan du lese her