Vanity Vanished

rock live

 
 

Bandet består av to gutter og to jenter i alderen 19-20 år. De møttes gjennom kulturskolen i Asker, og på grunnlag av felles interesser innen musikk formet de bandet Vanity Vanished, høsten 2005. Siden de startet opp har de skaffet seg et navn innenfor musikkmiljøet i Asker og Bærum, og har også spilt i flere deler av landet, blant annet i Tromsø, Ålesund og Bø.


Grunnet bandets relativt særegne sound kan det være vanskelig å sammenligne dem andre grupper, men man kan se visse like elementer i musikken til band som Billy Talent, Joy Division og tidlig No Doubt. Det kan også høres at de er inspirert av 80 – tallets alternative rock, grunge, new wave og punk. Vokalisten er også blitt sammenlignet med vokalister som Patti Smith, Debbie Harry og Gwen Stefani. Tekst og melodi deler fokus og de legger vekt på originalitet, fengende gitarriff og rå følelser.

Grunnet bandets relativt særegne sound kan det være vanskelig å sammenligne dem andre grupper, men man kan se visse like elementer i musikken til band som Billy Talent, Joy Division og tidlig No Doubt. Det kan også høres at de er inspirert av 80 – tallets alternative rock, grunge, new wave og punk.

Vokalisten er også blitt sammenlignet med vokalister som Patti Smith, Debbie Harry og Gwen Stefani. Tekst og melodi deler fokus og de legger vekt på originalitet, fengende gitarriff og rå følelser.

Vanity Vanished Urørt side finner du her

 

Oppdatert: 21.03.09