annonser her
www.pluto.no - kulturkanalen
Du kan også søke etter teaterstykker, dramatiker, skuespillere m.m. Søk:


Eric van Lustbader: Det tapte Testament
Cappelen Damm 2008, 523 s.

(omtale lagt ut på nettet 17.3.2008)

Vilde Lockert
Tapt testamente
Bravo Shaw forsket på middelalderreligioner og kryptologi, men ga det opp og bosatte seg i Paris med bankjobb. Han er i Amerika da hans far dør i en eksplosjon. Det viser seg imidlertid at det ikke var en ulykke, for faren tilhørte den Gnostiske Observantordenen – en hemmelig sekt man trodde var utdødd for flere hundre år siden.
Faren var beskytteren av ordenens hemmeligheter - et tapt testament som kan rokke ved kristendommens indre. Bravo befinner seg nå i skuddlinjen mellom Vatikanet, hemmelige ordener og leiemordere. Han vet ikke hvem han kan stole på, med unntak av sin avdøde fars koder som fører han fra Amerika til Europa og videre til Tyrkia i en heseblesende jakt på det tapte testamentet..

Eric Van Lustbader ( 1946) født I New York. Han har skrevet mer enn 25 bestselgere innen ulike sjangere. Damm har tidligere utgitt romanen Arven med Robert Ludlums Jason Bourne.

Det tapte testament kan nok minne om Dan Browns DaVinchi-koden, men Lustbader har sitt på det tørre ved at det historiske bakteppet er virkelig ..
Lustbader skriver godt, det er action fra første til siste side – det er spennende og velkomponert. Anbefales på det sterkeste.


Vilde Lockert


Pluto Kulturspeilet - Rosenkrantzgt. 10, N-0159 OSLO

Spørsmål om redaksjonelt stoff, artikler mv. rettes til
Kulturspeilet@pluto.no, tlf. red. 22 42 20 02
Spørsmål vedr. annonser, linker mv., rettes til salg@wit.no, Tlf. 22 95 84 22