annonser
her
 
PLUTOANNONSE
Film
FRITID

INFOCENTER
Barna
Billettbestilling
Dataressurser
Film
Fritid
Kalender
Litteratur
Media
Museer/gallerier
Musikk
Oppslagsverk
Registrer URL
Scenekunst
Søk
Urban Future
Uteliv
Mail til pluto red - salg - web
Kultursøk
Uteliv søk
Kvasir
Google
Billetter

ANNONSER

Legg til kanaler

  *  
VELKOMMEN
JOTTONIA -et spill som tar tid
Jottonia er et gratis spill (landsimulator) der du skal kjøpe og selge aksjer. Målet er å bli så rik som mulig. Av og til resettes spillet og alle må begynne pånytt. Feiler du totalt kan du få et nytt liv og en million $spenn.
Her har de kreative laget politikere, mafia, rettsvesen mm.

URL: www.jottonia.no
Bilde: Minister of propaganda $habba

Vitser
Norefjell
norefjellHer finner du de fleste opplysninger du måtte ønske om Norefjell skisenter. Utover våren vil vi også kunne tilby deg opplysninger om hva som skjer på Norefjell om sommeren. Her vil du også finne opplysninger om overnatting på de forskjellige hoteller, gjestehus, utleiehytter og campingplasser i Krøderen-området.
Les mer om vinteraktiviteter her
Er du interessert i fiske???
Da er kanskje denne siden noe for deg, her kan du få vite hvor det er fisk, hvor stor fisken er, du kan prate med andre fiskere o.l.
Besøk Oslomarken Fiskeadministrasjon
Sommer
Lyst til å finne på noe gøy, bade, spille tennis, golf eller noe annen aktivitet.
Ta en tur innom Aktiv I Oslo.
Humor
Det er ikke mye man vet om seigmenn, men tålmodig og nitidig forskning har klart å frarøve seigmennene noen av hemmelighetene deres.
Seigmenn kommer fra "Nidar AS", et sted som ifølge rykter skal ligge i Trondhjem. Nå kan man også få seigdamer. Fra Trondhjem reiser de ut i verden i plastposer. Disse plastposene er hovedsakelig røde.
Les mer
Villmarkshuset
Firma-arrangement i Oslo Spektrum

Villmarkshuset er et butikk- og aktivitetssenter sentralt plassert i Oslo sentrum. Ved bredden til Akerselven har vi skapt et stykke villmark midt i byen.

Vi kan tilby innendørs klatrevegg og buldrerom, prøvedykk i eget oppvarmet basseng (se bildet), pistolskyting i vår innendørs pistolbane
og padling i Akerselven.
Restauranten på huset kan tilby en variert og spennende meny i et villmarkspreget lokale med alle rettigheter. Vi kan også tilby et meget spesielt konferanserom.
*
© Pluto. Tilrettelagt for Pluto av Web InfoTech AS.