annonser
her
 
PLUTOANNONSE
Film
FRITID

INFOCENTER
Barna
Billettbestilling
Dataressurser
Film
Fritid
Kalender
Litteratur
Media
Museer/gallerier
Musikk
Oppslagsverk
Registrer URL
Scenekunst
Søk
Urban Future
Uteliv
Mail til pluto red - salg - web
Kultursøk
Uteliv søk
Kvasir
Google
Billetter

ANNONSER

Legg til kanaler

  *  
VELKOMMEN
Hemsedal
hemsedal

skisenteret har sesongåpning 21. november. Hemsedal har et uttall av muligheter for alle både ved Hemsedal skisenter og i Solheisen, som regnes som familieparadiset. Her er gratis barneheis for barn under 7 år og gratis utlån av hjelm. De har økt kapasiteten på snøkanonanlegget og tilbyr kveldskjøring fire dager i uken. Trollia, Trollparken, Trollskogen og Trollstien er spesielt tilrettelagte områder for barn i alle aldre.Hemsedal har en unik fjellnatur som gjør at stedet ofter nevnes som "De skandinaviske alper". Hemsedal tilbyr et totalt alpint skiområde som er førstevalg for svært mange norske alpinister
Søk gjennom våre sider og se hva vi kan tilby deg.

Norefjell
Norefjell har 19 nedfarter, tilsammen 23 kilometer med alpinbakker med fallhøyde på 1010 meter. Ingen andre alpinanlegg i Norden kan stille med maken. Du finner ti heiser der og lengste bakke er på seks kilometer. Her er gode muligheter for off piste i krevende skogsterreng, eget barneområde og snowboardanlegg. Norefjell har i tillegg et meget godt kunstsnøanlegg og du finner 120 kilometer godt preparert langrennsløyper. norefjell
Hafjell
Et godt skiområde med 23 km. løyper, lengste nedfart er på fem km. Anlegget har 11 heiser, hvor tre av de er fireseters stolheiser.
Det er kveldskjøring tre dager i uken, og du finner i tillegg 300 km. med langrennsløyper innover i skogen.
Det er også muligheter for snowboard kjøring i en diger big-jump de har skaffet seg.
Valdres
Valdres alpinsenter utvikler seg stadig. Her finner du alpin - telemark -og snowboardpark, og egen eventyrklubb for barna. Alpinsenteret er spesielt godt utviklet for telemarkski og snowboard. Bakkene er for hele familien, for nybegynnere og for de som har stått en en del
Gol
Gol skisenter ligger 2,5 km fra Gol sentrum og består av to heiser og barneskitrekk. Ved bakken finnes anlegg for snowboard og snøkanoner som sikrer stabile kjøreforhold fra midten av november. Det finnes omtrent 200 km med fine turløyper innover i fjellet. Du finner også storefjellsheisen som ligger ved storefjell hotell. Bakkene i dette området er forholdsvis lette og passer til familien. Du kan også ta en tur innom Tropicana Badeland og Pers hotell.
Geilo
Geilo ligger 800 meter over havet og det gir ganske sikre snøforhold. Skiheisene består av treanlegg, Geilo Taubane, Vestlia skisenter og Slaatta skisenter. 18 skiheiser og 33 bakker gir en kapasitet på 22 000 personer i timen. Det er tre bakker som har flomlys og da er det jo åpent for kveldskjøring der. Andre aktiviteter på Geilo: Kanefart, hundesledeturer og riding.
Beitostølen
Et familievennlig vintersportssted med sesong fra november til april. Et eksemplarisk sted for langrenn ved inngangen til Jotunheimen. Beitostølen har Norges største skiutleie, skileikområde for barn, kjelkebakke og gode off pist muligheter.
Det går skibuss til og fra Beotostølen flere ganger daglig. Skisesongen avsluttes med en vintersportsfestival med forskjellige artister.
Kvitfjell
Her finnes et stort tilbud til alle typer kjørere og noe for dem som tør litt mer. Kvitfjell er en komplett skiarena mned syv heiser og 18 km. med bakker i alle kategorier, de har også en snowboard park. Snowboard anlegget har halfpipe, tre bigjumps, tre quarterpipes og boardercross. Kvitfjell kan også tilby 110 km. med turløyper.
Trysil
Trysil har investert mye i anleggene sine, og kan nå tilby bredere bakker og ny seksseters stolheis. I Trysil er det kveldskjøring hver dag i forskjellige bakker, det er også muligheter for grilling, da det finnes grillområder hvor gjestene kan ta meg egen mat og tilberede den på elektriske griller.
Gausdal/Skei
Gausdal/Skei ligger 38km. fra Lillehammer og er faktisk et av Norges mest snøsikre steder. For barna er det et eget skilekeland og skøytebane. skisenteret har i år ny stolheis og fem nye bakker. Hver torsdag er det barne og gjeste skirenn, og etterpå er det afterski bare for barna.
Kongsberg
Kongsberg skisenter kan stille med lange og mange bakker, fire av dem er på 2 kilometer hver. Det er tilsammen fem heiser, tre av de er 1600 meter lange, og de har en barneheis som går sakte. Kongsberg skisenter er en av de store i Norge på snowboard, og årets pipe er meget lang og høy.
Oslo
Tryvann skisenter består av seks heiser og syv bakker. Det finnes noe for enhver smak. de har boarder cross for snowboardere. Heis kapasiteten er på 1.200 personer i timen, de har kafe og varmestue. Tryvann har åpent til kl. 22:00 på hverdager med flombelysning i bakken. Hvis du ikke har ski, så er det også mulig og få leid ski.
Hovden
Hovden har anskaffet seg en firestolsheis - Hovden Ekspressen. De har også fått nytt snøkanon anlegg i alpinsenteret. Hovden kan tilby boarder cross-løype, samt forbedret snowboardanlegg. Hovden har dessuten en flott skøytebane med utleie av skøyter
Barn under åtte år får gratis heiskort så her gjelder det og få frem barnet i seg.....
Ål
Midt i Hallingdal tilbyr Ål ni km. velpreparerte løyper av forskjellige vanskelighetsgrad og fallhøyde på 400 meter, Ål er mest kjent for "Svartebergsløypa" som er en av Norges beste slalomløyper. Anlegget i Ål er per idag mest benyttet av profesjonelle alpinister som trening.
Når det gjelder langrenn, kan Ål tilby 60 km langrennsløyper.

*
© Pluto. Tilrettelagt for Pluto av Web InfoTech AS.